25-08-2017, 11:26
Rzeczywiście wymaga to namaczania co najmniej półgodzinnego?
Trochę strach po aferach jajecznych (też słyszałem o dodawaniu suszu rybnego, wapna itp itd, niemniej wydaje się to niezłym składnikiem w relacji:
waga-cena-zawartość białka
Może ktoś ma jakieś inne pomysły na podobny składnik w diecie turystycznej kumulujący te 3 cechy? Mi przychodzą do głowy jeszcze odżywki białkowe dla kulturystów... (chociaż nie wiem czy cenowo też jest to atrakcyjne)
Trochę strach po aferach jajecznych (też słyszałem o dodawaniu suszu rybnego, wapna itp itd, niemniej wydaje się to niezłym składnikiem w relacji:
waga-cena-zawartość białka
Może ktoś ma jakieś inne pomysły na podobny składnik w diecie turystycznej kumulujący te 3 cechy? Mi przychodzą do głowy jeszcze odżywki białkowe dla kulturystów... (chociaż nie wiem czy cenowo też jest to atrakcyjne)