25-08-2017, 09:25
Używał ktoś jaj w proszku?
Jak smakowo wychodzi np jajecznica czy naleśniki? Jeden ze sprzedawców pisze, że proszek należy rozrobić z wodą i odczekać 30-60min, to niezbyt wygodne w warunkach turystycznych - jak to wygląda w praktyce?
Zainteresowałem się tym bo wiem, że używa się takiego produktu, jest lekki, trwały i ma wysoką zawartość białka a cena jest porównywalna z jajami świeżymi (więc nie jest wysoka w porównaniu do np liofilizowanych dań gotowych)
Jak smakowo wychodzi np jajecznica czy naleśniki? Jeden ze sprzedawców pisze, że proszek należy rozrobić z wodą i odczekać 30-60min, to niezbyt wygodne w warunkach turystycznych - jak to wygląda w praktyce?
Zainteresowałem się tym bo wiem, że używa się takiego produktu, jest lekki, trwały i ma wysoką zawartość białka a cena jest porównywalna z jajami świeżymi (więc nie jest wysoka w porównaniu do np liofilizowanych dań gotowych)