15-09-2015, 08:02
Dzięki za odzew!
''Problem'' tkwi chyba w cukrze, a dokładnie w zbyt małej jego ilości.
Ja dodałem 4 łyżeczki, z 3/4 szklanki byłby dla nas ulepek... Ale jeśli tak, wolę kruche, niż przesłodzone.
Dzięki.
PeKa - z daktylami spróbuję, dobry pomysł.
W nawiązaniu do Twoich spostrzeżeń: miód... no właśnie, miodu nie dodawałem.
Dodawanie miodu do wypieków (no oprócz pierników na Boże Narodzenie) uważam za rozrzutność i zbytek - wszak miód traci wtedy swoje zrowotne właściwości.
Ale tak właśnie może być - no miód, no fan ;)
Jeszcze raz dzięki!
''Problem'' tkwi chyba w cukrze, a dokładnie w zbyt małej jego ilości.
Ja dodałem 4 łyżeczki, z 3/4 szklanki byłby dla nas ulepek... Ale jeśli tak, wolę kruche, niż przesłodzone.
Dzięki.
PeKa - z daktylami spróbuję, dobry pomysł.
W nawiązaniu do Twoich spostrzeżeń: miód... no właśnie, miodu nie dodawałem.
Dodawanie miodu do wypieków (no oprócz pierników na Boże Narodzenie) uważam za rozrzutność i zbytek - wszak miód traci wtedy swoje zrowotne właściwości.
Ale tak właśnie może być - no miód, no fan ;)
Jeszcze raz dzięki!