18-06-2015, 15:16
Myślę, że soczewica doszłaby dość szybko zalana wrzątkiem w termosie.
Na początku zalewałem w małym termo-kubku makaron jajeczny, ale potem już normalnie zacząłem go zalewać gorącą wodą w misce. I tak i tak szybko jest miękki, a nie trzeba wtedy czyścić termosu- makaron cholernie się przykleja do ścianek.
Dodaję do tego drobno skrojony ser żółty i np. pesto z lidla, jak to ktoś podsumował na zlocie- Toskania dosłownie ;)
-------------------------------------------
Nie jesteśmy tutaj dla przyjemności
Na początku zalewałem w małym termo-kubku makaron jajeczny, ale potem już normalnie zacząłem go zalewać gorącą wodą w misce. I tak i tak szybko jest miękki, a nie trzeba wtedy czyścić termosu- makaron cholernie się przykleja do ścianek.
Dodaję do tego drobno skrojony ser żółty i np. pesto z lidla, jak to ktoś podsumował na zlocie- Toskania dosłownie ;)
-------------------------------------------
Nie jesteśmy tutaj dla przyjemności