28-10-2013, 17:34
PRS- temperatura zalania
Jeśli chodzi o produkty ekspress to ziarna są w stanie nawodnić się w wodzie która nie ma 100 stopni, aczkolwiek proces trwa dłużej. Jeśli chodzi o punkt krytyczny- czyli minimalna temperatura to proszę o parę dni i postaram się dostarczyć dokładniejsze dane. Jeśli chodzi o dania Lunch Time to nigdy tego nie sprawdzaliśmy- tu problemem może być zagęstnik, który przy niższej temperaturze może mieć problem z przekazaniem swoich właściwości, ale to też sprawdzę jaki jest jego punkt krytyczny.
-------------------------------------------
granero
Jeśli chodzi o produkty ekspress to ziarna są w stanie nawodnić się w wodzie która nie ma 100 stopni, aczkolwiek proces trwa dłużej. Jeśli chodzi o punkt krytyczny- czyli minimalna temperatura to proszę o parę dni i postaram się dostarczyć dokładniejsze dane. Jeśli chodzi o dania Lunch Time to nigdy tego nie sprawdzaliśmy- tu problemem może być zagęstnik, który przy niższej temperaturze może mieć problem z przekazaniem swoich właściwości, ale to też sprawdzę jaki jest jego punkt krytyczny.
-------------------------------------------
granero