10-02-2012, 17:49
Ja akurat jadam ryż na słodko, najczęściej z jabłkami i cynamonem (są takie fajne dżemy, czy przeciery), ale to raczej bazowo. Czasem też z kakao i cukrem - to taka dosyć pożywna i zapychająca masa.
Na nie-słodko jadam czasem w knajpach orientalnych, więc jak wrzucisz ten temat wujkowi Google, to pewnie znajdziesz furę sosów słodko-kwaśnych 100 smaków.
Ale w warunkach terenowych tego nie przerabiałem, żywię się głównie kaszami.
-------------------------------------------
Yatzek - bieszczadnik z doskoku
Na nie-słodko jadam czasem w knajpach orientalnych, więc jak wrzucisz ten temat wujkowi Google, to pewnie znajdziesz furę sosów słodko-kwaśnych 100 smaków.
Ale w warunkach terenowych tego nie przerabiałem, żywię się głównie kaszami.
-------------------------------------------
Yatzek - bieszczadnik z doskoku