12-02-2011, 23:30
Mam taką prośbę.
Wybieram się na wypad w góry, jednak nie chcę brać żywności liofiliozowanej ze względu na koszt pojedynczego posiłku. Poszukuję produktów gotowych, które można podgrzać ogrzewaczem chemicznym, albo w menażce na butli. Odpadają mrożonki ;), dania w słoikach jak i konserwy typu ''Przysmak Kaprala'' ;). Co możecie polecić (polecić czyli że próbowane, zjadliwe, bez rewolucji ;)) z produktów aktualnie dostępnych na rynku ? Odwiedziłem wczoraj parę sklepów i niestety królują dania w słoikach :/.
Kiedyś Profi miał gulasz w torebce, dobre było, ale coś się skończyło, bo w sklepach nie widzę. Mile widziane makarony, risotto, klopsiki. Będę wdzięczny za jakieś porady, bo 7 dni na muslie nie uśmiecha mi się żyć ;)
Wybieram się na wypad w góry, jednak nie chcę brać żywności liofiliozowanej ze względu na koszt pojedynczego posiłku. Poszukuję produktów gotowych, które można podgrzać ogrzewaczem chemicznym, albo w menażce na butli. Odpadają mrożonki ;), dania w słoikach jak i konserwy typu ''Przysmak Kaprala'' ;). Co możecie polecić (polecić czyli że próbowane, zjadliwe, bez rewolucji ;)) z produktów aktualnie dostępnych na rynku ? Odwiedziłem wczoraj parę sklepów i niestety królują dania w słoikach :/.
Kiedyś Profi miał gulasz w torebce, dobre było, ale coś się skończyło, bo w sklepach nie widzę. Mile widziane makarony, risotto, klopsiki. Będę wdzięczny za jakieś porady, bo 7 dni na muslie nie uśmiecha mi się żyć ;)