02-06-2007, 17:55
Można i polać czekoladą, ale chyba lepiej dodać jej kawałki do masy.
Polewa w wyższej temperaturze się rozpuści i wycieknie, chyba że to będzie batonik w wariańcie zimowym :)))
OT:
Przy umiejętnej obsłudze piekarnika nie da się przytopić butów :P
a nawet jeśli, to batoniki byłyby od razu opakowane w szczelne, vibramowe kondomiki, dobre do transportu nawet pod wodą :]
-------------------------------------------
GRAPPA.PL Wyjątkowy Sklep Górski w KRAKOWIE
Polewa w wyższej temperaturze się rozpuści i wycieknie, chyba że to będzie batonik w wariańcie zimowym :)))
OT:
Przy umiejętnej obsłudze piekarnika nie da się przytopić butów :P
a nawet jeśli, to batoniki byłyby od razu opakowane w szczelne, vibramowe kondomiki, dobre do transportu nawet pod wodą :]
-------------------------------------------
GRAPPA.PL Wyjątkowy Sklep Górski w KRAKOWIE