28-05-2005, 22:56
Jeśłi chodzi o sery, to najabrdziej trwałe wydają misie serki topione w foliowej ''kiełbasce''.
No i oczywiście z importowanych parmezan w kawałku. Inne produkty z ciepłych krajów (hiszpańskie lub włoskie wędliny suszone) też powinny długo wytrzymać.
Doczu> chipsy z salami brzmią zachęcająco, wybieram sie w gorący klimat, może się sprawdzą:)
natoimiast mleka dorosłe kocury nie piją, fuj!!:))
pozdrówaśki
-------------------------------------------
Tomek
No i oczywiście z importowanych parmezan w kawałku. Inne produkty z ciepłych krajów (hiszpańskie lub włoskie wędliny suszone) też powinny długo wytrzymać.
Doczu> chipsy z salami brzmią zachęcająco, wybieram sie w gorący klimat, może się sprawdzą:)
natoimiast mleka dorosłe kocury nie piją, fuj!!:))
pozdrówaśki
-------------------------------------------
Tomek