Heh.. wygląda zabawnie:) Jak z wytrzymałością na zginanie? Często upychając łyżkę do menażki musze ją jakoś wygiąć, a potem przywrócić do porządku... Złamie się to coś czy nie, jesli wygnę o jakieś 30' ? ;)
pozdrawiam
-------------------------------------------
F-E-N-R-I-R
Ja jestem minimalistą ale tego badziewia nie kupie. To jest po prostu niewygodne. W wersji tytanowej też lipa - jedząc zupe z łyżki będzie się trochę wylewać ale za to nie pozwoli zjeść drugiego dania bez sosu.
Jakoś przeżyje te 15g więcej (komplet msr).
~Darek
Mimo wszystko widzę że idziecie w dobrym kierunku. Czy byłbyś w stanie ściągnąć Titan Ketle od MSR'a?
Liczba postów: 8044
Liczba wątków: 214
Fajny wątek. Pozostawimy myslę ale zmieni sie tytuł na łyżki, widelce i inne niezbędniki do wcinania na szlaku
hehe mam taki od 2005 roku fajna sprawa
gubi...: intecja zalozenia tego tematu bylo pokazywanie nowosci rynkowych w Polsce nie koniecznie tylko sporki. Ale z drugiej strony pozniej bedzie trudniej znalezc info? Czyli jednak moze niezbedniki, noze... :)
spiochu ; nigdy nie mow nigdy :) sa rozne sporki my obecnie mamy 3 rodzaje. Znajdziesz i cos dla siebie :)
odnosnie msr; wyslij konkretne zapytanie na ; bok@e-horyzont.pl i ci odpowiedza... wg mnie to tylko kwestia czasu. Sprawdza i dadza cynk.
darek e-horyzont.pl
Mam pewne wątpliwości dotyczące tego wynalazku...znaczy tych ząbków na widelcu - czy przypadkeim tu nie dzieje się jak w starym dowcipie: ''a dziewczynka jadła i co raz bardziej sie uśmiechała''?
a propos tego cudeńka: jeśli chcę użyć tego nożyka-piłki z widelca, to czym przytrzymać, no powiedzmy tego kotleta?
:-)
bo chyba nie tym widelcem?
fr
Jarek; niezly ten dowcip :) :)
Dzisiaj tym sporkiem sprobuje zjesc obiad
darek e-horyzont.pl
no najwyższy czas!
przecież to najprostsze rozwiązanie dla użytkowników ''zwykłych'' nart
czemu nikt na to nie wpadł 10 lat temu...
mniej wygodne, ale wyglada na skuteczne
... nemo me impune laccesit ...
świetny pomysł:) ja długo szukałem takiej tubki... bardzo przydatne przyznam:) Darku, kiedy otworzycie sklep w Krakowie? Cięzko do Katowic czy Wrocławia jeździć:)
Pozdrawiam
F-E-N-R-I-R
Darek>> tylko sprzedawcy wykupili wszystko :)
jezeli zaraklo bedziemy domawiac :)
darek e-horyzont.pl
W zakresie minimalizacji tubki pasty do zębów to polecam pastę Ajona dostępna w aptekach, nie dość że tubka mała to używa się jej w ilości łebka zapałki.