14-11-2018, 16:42
Arni, będę w takim razie czatował ;-)
Arni / PRS
Dzwoniłem nawet ze dwa lata temu do producenta w sprawie karimat z pianki Eva i rozmawiałem z technologiem. Mówił, że Eva to jest określony rodzaj pianki i nie może być lepsza czy różnić się w ramach swojego rodzaju. Można ją oczywiście w ten czy inny sposób uformować, ale nie wpływa to na jej charakterystykę jako taką.
Jeżeli więc regularnie robię naleśnik z Evy ;-) to czy będzie to jej poor wersja czy fancy wytłoczka wersja, to naleśnik się zrobi jak amen w pacierzu i to tak jak pisze Arni, szybciej niż później. Różnica będzie tylko w forsie, którą na ten naleśnik wydałem.
Arni / PRS
Dzwoniłem nawet ze dwa lata temu do producenta w sprawie karimat z pianki Eva i rozmawiałem z technologiem. Mówił, że Eva to jest określony rodzaj pianki i nie może być lepsza czy różnić się w ramach swojego rodzaju. Można ją oczywiście w ten czy inny sposób uformować, ale nie wpływa to na jej charakterystykę jako taką.
Jeżeli więc regularnie robię naleśnik z Evy ;-) to czy będzie to jej poor wersja czy fancy wytłoczka wersja, to naleśnik się zrobi jak amen w pacierzu i to tak jak pisze Arni, szybciej niż później. Różnica będzie tylko w forsie, którą na ten naleśnik wydałem.