To forum wykorzystuje pliki cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania danych logowania, danych o Twojej ostatniej wizycie, pliki cookie na tym forum śledzą również tematy, które przeczytałeś. Korzystanie z forum oznacza akceptajcę ustawień plików cookie. Możesz zmienić ustawienia plików cookie w dowolnym momencie w swojej przeglądarce.


[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic
#6
Mam taki sam palnik i dość trudno byloby wygiąć w nim nóżki... Gotuję na nim dość często (5-7xtydz.). Na przygotowanie 2 daniowego posiłku dla 2 osób (2l wody (zupa, herbata, sos, puree lub podobne, oczywiście wszystko poza herbatą instant) - 20 min, mięcho (ok 300g) - 10 min razem potrzeba mi ok 30 minut pracy palnika (pogoda średnio wietrzna, bezdeszczowa). Gdy wieje silniejszy wiatr lub jest chłodno (5 - 10 st.C) czas grzania wydłuża się do ok 40 minut, gdy pada deszcz czas grzania wynosi ok 45 minut. Polecam ten sprzęcik - jest tani, lekki, wytrzymały mechanicznie, nie zapycha się i jest dość wydajny (kartusz 450 g wystarczy na ok 5h grzania przy odkręconym zaworze na ok 9:30 :-), czyli 7-10 posiłków opisanych wcześniej).
-------------------------------------------
Allman

Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
RE:[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic - przez morii - 12-06-2004, 07:46
RE:[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic - przez Allman - 16-06-2004, 07:29
RE:[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic - przez gorolaz - 25-06-2004, 17:06
RE:[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic - przez Gaweł - 25-11-2004, 21:08
RE:[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic - przez Art. - 16-09-2005, 18:32
RE:[Recenzja] Karrimor K2 ? 100 Trail Classic - przez kardi - 16-09-2005, 18:39

Skocz do: