26-02-2011, 19:46
@ włóczykij post (55h - 39,7C) odnosił się do Thermosa z Aledrogo?
@zen sens jak najbardziej jest. Jeżeli odpuszczasz sobie smażenie bekonu, kaszanki czy jajek to do przygotowania większości potraw używasz wrzątku. Ja zalewam zupki z makaronem, pure, gorące kubki, TL oraz kawę (rozpuszczalną). Mając taki termos (albo 2) można odpuścić sobie zabieranie palnika i garnucha. Wagowo wyjdzie więcej ale o wiele mniej pierniczenia (się).
@zen sens jak najbardziej jest. Jeżeli odpuszczasz sobie smażenie bekonu, kaszanki czy jajek to do przygotowania większości potraw używasz wrzątku. Ja zalewam zupki z makaronem, pure, gorące kubki, TL oraz kawę (rozpuszczalną). Mając taki termos (albo 2) można odpuścić sobie zabieranie palnika i garnucha. Wagowo wyjdzie więcej ale o wiele mniej pierniczenia (się).