To forum wykorzystuje pliki cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania danych logowania, danych o Twojej ostatniej wizycie, pliki cookie na tym forum śledzą również tematy, które przeczytałeś. Korzystanie z forum oznacza akceptajcę ustawień plików cookie. Możesz zmienić ustawienia plików cookie w dowolnym momencie w swojej przeglądarce.

[Recenzja] spodnie turystyczne Quechua SH 100 Warm
(31-10-2025, 11:03)turystycznie napisał(a): A jak ktoś chce ciorać w błocie produkt markowy i nie lubi produktów Decathlonu? Często kupujesz takie drogie spodnie? Bo ja raz na 8-10 lat.

Ja nie zniechęcam nikogo do kupna drogich spodni, uważam że każdy ma prawo inwestowac swoje środki pienięzne jak chce

Dawno temu, jakieś 15 kg temu, jak byłem młody, sprawny i bezdzietny podchodziłem pod Kazbek i Mount Blanc (w obu przypadkach bez powodzenia) i tam uważam że posiadanie sprzętu o najwyższych parametrach nie tylko jest sensowne ale i konieczne. Nie zawsze trzeba go kupowac, niektóre rzeczy można wypożyczyć na miejscu i w ten sposob zaoszczedzić troche pieniędzy. Raczej nie wybierałbym się tam w rzeczach z Decathlonu choć najwyzsze serie np. Simmonda moim zdaniem, jak je macałem w sklepie, sa naprawde w porządku, ale też nie są tanie.

Natomiast na dzień dzisiejszy dochodząc do 40. już nie mam takich wyzwań jak kiedyś. Do moich spacerów po błoto - śniegu lasów wokół Otwocka, wyjść o 1.00 w nocy z siłowni na pizgawicę, długich spacerów z córką w każdym warunkach zakładanie spodni na Dermizaxie moim zdaniem nie jest konieczne, a tylko rodzi problemy. Wolę proste spodnie które moge wyprac i wywirować z resztą ciuchów np. w tanim Domolu Sport, a jak mi się wreszcie podrą to kupie nowe. Taniej niż zwykłe jeansy.

W ogóle spodnie są specyficzne bo znacznie szybciej łapia brud niz reszta garderoby i wymagają częstszego prania. Stąd podkreśliłem w recenzji że te spodnie są naprawdę wytrzymałe i moge je z czystym sumieniem polecić - majac na uwadze że są tanie.

Co nie oznacza że to są spodnie porównywalne z produktami z topowych materiałów i producentów, co tez podkresliłem
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: spodnie turystyczne Quechua SH 100 Warm - przez Martinus_vm - 31-10-2025, 11:18

Skocz do: