31-10-2025, 10:33
(27-10-2025, 15:29)grendel napisał(a): Nie zwracałem na te spodnie uwagi. Wolę raczej z zapinanymi kieszeniami ale jako spodnie na co dzień wydają się całkiem w porządku. Po Twojej recenzji zaryzykuję ich zakup, bo okolice stówki to nie majątek a właściwości tych spodni predysponują je właśnie do warunków, które obecnie nastały.
Ps. Te pseudo paski też bardzo mi nie odpowiadają. W ich (Deca) zimowym/narciarskim? produkcie też taki jest. Kompletnie się nie sprawdza i muszę się posiłkować paskiem parcianym, chociaż tzw. szlufek nie ma na całym obwodzie spodni.
tak to jest też problem że szlufki są tylko w przedniej części spodni, a tam gdzie jest wszyty pasek nie ma jak przełożyć paska
Z drugiej strony w przypadkach gdy rozmiar spodni jest lepiej dobrany i potrzeba tylko ich nieznacznego podciągnięcia to ten pasek pewnie będzie dawał radę i to nie jest zły pomysł
Ogólnie mimo ograniczeń tych spodni to za 1/2 czy 1/3 ceny spodni markowych mamy całkiem fajny produkt którego nie szkoda ciorać w błocie. Ja zastanawiam sie nawet czy na zapas nie kupić sobie 2 pary, bo w decathlonie potrafią wycofywać znienacka nawet udane produkty