To forum wykorzystuje pliki cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania danych logowania, danych o Twojej ostatniej wizycie, pliki cookie na tym forum śledzą również tematy, które przeczytałeś. Korzystanie z forum oznacza akceptajcę ustawień plików cookie. Możesz zmienić ustawienia plików cookie w dowolnym momencie w swojej przeglądarce.

Sprzedam, oddam, poszukuję - bez linków do aukcji!
Wszystkie w stanie BDB sprzedaję bo brakuje mi miejsca w szafie (serio):

Pajak Levity men pomarańczowa w rozmiarze L oddam za 499,99 jak nie pójdzie leci na vinted za 750
Prototyp Pajak Everest rozmiar L (wszywka XL) za 1499,99 jak nie pójdzie leci na vinted
Podejściówki Scarpa Zodiac 43 stan nieomal BDB za 299,99 leżą nie chodzę w nich

Za piwo (Barly wine lub coś w ten deseń) oddam około 10 koszulek termoaktywnych poliestrowych w rozmiarze M/L przeważnie z różnych cudownych tkanin (koszulki promocyjne Targów ISPO) koszulki w stanie BDB 2szt w stanie dobrym szkoda mi wyrzucać bo w dobrym stanie są a nie używam bo mam dość spory zestaw meryno
zgodnie z regulaminem NGT:
OD 2003 zawodowo R&D     Redaktor: outdoormagazyn, 4outdoor,    organizacje: POG  EOCA                
Ekspert: ISO, PKN powiązania: aerosize, crux, huzar, lesovik, lightwave, ortovox, pajak, patizon, polarmond....
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Sprzedam, oddam, poszukuję - bez linków do aukcji! - przez sasq - 22-01-2025, 12:18

Skocz do: