![]() |
XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Wersja do druku +- NGT (https://ngt.pl) +-- Dział: NGT (https://ngt.pl/forum-1.html) +--- Dział: Zloty / spotkania / wydarzenia (https://ngt.pl/forum-4.html) +--- Wątek: XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... (/thread-7621.html) |
RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - endless - 20-10-2011 kurcze z tym ciężko bo konsumpcja jest na bieżąco i ciężko utrzymać w ryzach nawet rocznik bieżący:) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - botx - 20-10-2011 Ja już cytrynówkę spakowałem ------------------------------------------- botx RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - -PITdoggy- - 20-10-2011 Niestety odpadam:( RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - endless - 20-10-2011 o kur.. a bez co to RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piotr.r - 20-10-2011 Mam nadzieję, że wam pogoda dopisze. Bawcie się dobrze i jakieś fotki zróbcie aby było co oglądać. 8D RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - botx - 21-10-2011 1. endless 2. Blatio 3. DTH 4. horus 5. Mathew 6. siedem 7. ....................... 8. endless-a piękniejsza połowa 9. gumibear 10. Gąsior 11. SCRUBBY 12. odpadam dopadło mnie zapalenie okostnej i puki co ryjek puchnie coraz bardziej mi 13. Arucard 14. andr3w 15. sasq 16. Spin 17. Iza 18. Tadik +1 19. McTofik 20. botx -sam, będę o podobnym czasie co Gumi 21. Bleys 22. Piotrunio - najprawdopodobniej będę miał jedno miejsce wolne w pokoju, więc jakby ktoś chciał, to będzie do wzięcia. 23. YS@ ------------------------------------------- pozd. botx RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumi - 21-10-2011 botx w takim razie z drogi sie zdzwonimy ależ swojską kielbachą i smalczykiem daje mi z plecaka szerokiej drogi dla wszystkich! RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - blazej - 21-10-2011 Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego na szlaku. Niestety beze mnie:( RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - pogodynka - 21-10-2011 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=865 sobota zapowiada sie wyśmienicie RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ys@ - 21-10-2011 kurcze blade, botx dopisałes mnie do listy, to teraz moge sie spodziewac, ze cos mi stanie na drodze i nie dojade... oby to byl stop ktorym sie wybieramy za kilka godzin a nie jakiaś przeszkoda nie do obejścia ------------------------------------------- Turbo Krasnal ma przetracony dysk RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - botx - 21-10-2011 Ys@, to pewnie skopiowałem po kimś, a ktoś (czytaj admin) pozamiatał :) na pewno dasz radę ------------------------------------------- pozd. botx RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - admin - 21-10-2011 :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - SCRUBBY - 21-10-2011 Witajcie, W związku z praca zmuszony jestem zrezygnować ze spotkania z Wami :( buuuu :( Lista po aktualizacji 1 endless 2 Blatio 3 DTH 4 horus 5 Mathew 6 siedem 7 endless-a piękniejsza połowa 8 gumibear 9 Gąsior 10 Arucard 11 andr3w 12 sasq 13 Spin 14 Iza 15 Tadik +1 16 McTofik 17 botx -sam, będę o podobnym czasie co Gumi 18 Bleys 19 Piotrunio - najprawdopodobniej będę miał jedno miejsce wolne w pokoju, więc jakby ktoś chciał, to będzie do wzięcia. 20 YS@ ------------------------------------------- SCRUBBY RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Tadik - 21-10-2011 Jaga - startuję z Prokocimia przed 19, odbieram dziewczyne z Wieliczki i kierujemy sie jak najszybciej na Zlot. Mam jedno miejsce w samochodzie. ------------------------------------------- Mail: tadik(na)o2.pl RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 21-10-2011 Za 10 min kończę pracę, do domu na szybki obiadek i ruszam ;-) W razie czego jestem pod komórką - do zobaczyska RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - siedem - 21-10-2011 WRR ja odpadam, się dowiedziałem właśnie na zajęciach że sesja mne goni i mam egzamin, warto się pouczyć, bawcie się i czekam na zdjęcia.. 1 endless 2 Blatio 3 DTH 4 horus 5 Mathew 6 YS@ 7 endless-a piękniejsza połowa 8 gumibear 9 Gąsior 10 Arucard 11 andr3w 12 sasq 13 Spin 14 Iza 15 Tadik +1 16 McTofik 17 botx -sam, będę o podobnym czasie co Gumi 18 Bleys 19 Piotrunio - najprawdopodobniej będę miał jedno miejsce wolne w pokoju, więc jakby ktoś chciał, to będzie do wzięcia. ------------------------------------------- 7 chętny na wypady w górki z fajnymi dziewojami :] RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 21-10-2011 A ja za jakąś godzinę ruszam z domu. Do zobaczenia na zlocie ;) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piteros - 21-10-2011 Szerokiej drogi i udanego zlotu życzę wszystkim. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumi - 21-10-2011 jert moc.alez zlot..pzdr RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - blazej - 21-10-2011 Aż łza się w oku kręci na samą myśl, że człeka tam brak... |