XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Wersja do druku +- NGT (https://ngt.pl) +-- Dział: NGT (https://ngt.pl/forum-1.html) +--- Dział: Zloty / spotkania / wydarzenia (https://ngt.pl/forum-4.html) +--- Wątek: XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... (/thread-7621.html) |
RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - endless - 19-10-2011 wiem, że temat już był poruszony ale reasumując gdzie najlepiej pozostawić samochód? RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 19-10-2011 endless ja ładuje sie na te żabnice i zastawiam horusa:) z mathew bedziem tam gdzies .... albo kolo 17-18 albo bardziej w nocy Ys pamietam o Tobie pamieta RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - botx - 20-10-2011 a u mnie się dzieciaki pochorowały, więc na chwilę obecną niewiele wiadomo, albo będę sam, albo we dwóch, albo w ogóle, jak by coś jadę z Kielc 1. endless 2. Blatio 3. DTH 4. horus 5. Mathew 6. siedem 7. PITdoggy 8. endless-a piękniejsza połowa 9. gumibear 10. Gąsior 11. SCRUBBY 12. devilll 13. Arucard 14. andr3w 15. sasq 16. Spin 17. Iza 18. Tadik +1 19. McTofik 20. botx + 1 lub j.w. 21. Bleys ------------------------------------------- pozd. botx RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 20-10-2011 horus kombinuj wypad jakis wiekszy w sobote od po sniadania. Ludziom którzy dotrą w sb trzeba bedzie info zostawic gdzie leziemy RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Jaga - 20-10-2011 Witajcie :) Zaglądam czasem na to forum i przypadkowo znalazłam wątek o zjeździe. Ponieważ zastanawiałam się właśnie gdzie wybrać się w najbliższy weekend, zarejestrowałam się i spieszę z pytaniem czy może do Was dołączyć forumowy nowicjusz? :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Mathew - 20-10-2011 Czy wiadomo, jak stoimy z noclegami dokładnie, tzn. czy wystarczy dla wszystkich miejsca w schronie (nawet podłoga), czy też jakiś nocleg w hotelu wielogwiazdkowym będzie potrzebny? RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 20-10-2011 Jaga tu nie ma starych ani nowych tylko są rożnie zalogowani:) Pakuj plecak i przyjeżdżaj. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 20-10-2011 Nio - trzeba by się określić, bo rozmawiałem właśnie z Panią ze schroniska, czy jesteśmy pewni bo cały czas ma telefony z zapytaniami, a widzę, że ludzie się wykruszają ;/ Jak wspominałem, na jutro mamy 2 pokoje 8-os. na sobotę dodatkowo 1 - 3-os Z tego co wiem to spin ma namiot, podobnie sasq i ja, więc nie wiem czy trzymać tą trójkę dodatkową czy nie (ósemki zostawimy, w razie jakiegoś pustego łózka coś się pani dopłaci). Jaga - jak wspomniał admin - pakuj się i przyjeżdżaj, co prawda nie wiem czy będę miał wolne miejsce w aucie, ale gdyby ktoś był publiczną komunikacją gdzieś w okolicach 17 w Węgierskiej górce to nie widzę problemów by obrócić drugi raz z Żabnicy i podrzucić - będzie szybciej i w większej grupie :-) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 20-10-2011 Co do trasy - to myślę, że Pilsko sobie zrobimy, co prawda trzeba wrócić tą samą drogą, tylko w okolicach Pilska można sobie małą pętelkę zrobić, ale traska na kilka godzin więc może być fajnie RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 20-10-2011 horus 2 x 8 starczy mysle max Pilsko mi sie podoba RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Bleys - 20-10-2011 Bede jechac dzisiaj z Warszawy i mam miejsce w samochodzie. Mysle ze kolo 15-16 wyjazd, jakby ktos byl chetny to zapraszam. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 20-10-2011 W przybliżeniu - Żabnica Skałka - tam gdzie mam zamiar parkować: Szerokość 49,5453 Długość 19,1706 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Tadik - 20-10-2011 Jedziemy w piątek wieczorem z Krakowa, mam miejsce w samochodzie. Może jest ktoś chętny na wieczorne/nocne podejście ? RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 20-10-2011 Tadik o której w żabnicy bedziesz? Z mathew powinnismy byc kolo 17-18 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Jaga - 20-10-2011 Miło, że mogę dołączyć =) To teraz kilka spraw organizacyjnych: Na jakie warunki mam się przygotować? Nie byłam jeszcze na Hali Lipowskiej więc proszę o info czy np. jest tam zimno i trzeba zabrać cieplejszy śpiwór? Mogę podpiąć się pod wspólną rezerwację czy mam sama zarezerwować sobie nocleg? Czy ktoś wyrusza w sobotę rano z Krakowa? Chętnie bym się przyłączyła. Jeśli nie, to tak czy siak dotrę sama :) Jak Was poznam? ;) --- Edytowany: 2011-10-20 11:04:59 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 20-10-2011 Jaga poznasz nas na bank:) Mamy 2 x 8 zaklepane w schronie i w nie sie wbijasz. Rano w sb ruszamy na pilsko. Wiec jakies 15-20 osob w terenie to my http://www.lipowska.com.pl/ RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 20-10-2011 oj poznasz...poznasz.... ;-) ;-) z tym nie będzie problemu schronisko jest zarezerwowane (czytaj wyżej) - w schronisku już pełno - więc sama nic nie zdziałasz - w razie czego miejsce w namiociku się znajdzie ;-) pogoda ma być niezła - bezdeszczowa i w miarę pogodnie przyjedź w piątek wieczorem :) - w sobotę rano uderzamy na Pilsko RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Tadik - 20-10-2011 Będziemy później znacznie ;/ Startujemy z Wieliczki o 18 dopiero. W schronisku mam nadzieję przed 22 będziemy. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 20-10-2011 No to widzisz Tadik - Jaga jest chętna - zgadajcie się RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - McTofik - 20-10-2011 ''Sobota rano'' na zlocie to która mniej wiecej godzina? Chetnie bym sie przeszedł z Wami na Pilsko, tylko nie wiem czy zdążę dojechać zanim wyjdziecie. _____________ ''Sobota rano'' na zlocie to która mniej wiecej godzina? ok.9-10 / admin |