![]() |
XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Wersja do druku +- NGT (https://ngt.pl) +-- Dział: NGT (https://ngt.pl/forum-1.html) +--- Dział: Zloty / spotkania / wydarzenia (https://ngt.pl/forum-4.html) +--- Wątek: XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... (/thread-7621.html) |
RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 25-10-2011 Ja pamiętam, że w sobotę wieczorem Sasq swoim pikutkiem nadal bardzo sprawnie rżnął co popadło, więc ten nożyk musiał być Missing In Action nieco później :] RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Mathew - 25-10-2011 Ktoś się nie bał i ... ------------------------------------------- Ed RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 W niedziele go jeszcze widziałem a potem zapomniałem. będę musiał podskoczyć na Lipowską po niego może sie ostał (nożyk na trzeci krzyżyk byłem dostałem) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 25-10-2011 Pamiętam, to było tego pamiętnego dnia :P RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Tadik - 25-10-2011 My wychodziliśmy ostatni i nożyka nie widzieliśmy :/ Została deska do krojenia, jakieś resztki niedojedzone, plastikowe pudełko i żel do mycia. Może ktoś sobie ''pożyczył'' jak moje klapki w sobotę. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piotr.r - 25-10-2011 No to jak z tą lokalizacją. Pytam, bo od tego zależy cały plan przyjazdu. Podajcie jakieś większe miejscowości znajdujące się koło 'Chatki'. 8) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 piotr.r-ze większa miejscowość: Bielsko-Biała http://www.potrojna.com.pl/s/P-jak.html :: Pikutek się odnalazł... Radujmy się albowiem zwinąłem go razem z namiotem :-D --- Edytowany: 2011-10-25 21:41:31 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Spineless - 25-10-2011 :D RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ys@ - 25-10-2011 szukajcie a znajdziecie, radujemy się i napijemy z tej okazji... herbaty RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Piotrunio - 25-10-2011 Świniak, muzykanci i beka piwa - 1400 zł. Stoi tam napisane, że muzykanci będą jedli tego świniaka i pili piwo przez całą noc! A jakby komu odwaliło po wódzie, to mają rower (8 zł/h), albo samochód terenowy (150 zł/h). Fajne miejsce, to na pewno jest w górach? ;) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - tytus - 25-10-2011 chatka? dość blisko Zabrza:) ------------------------------------------- tytus RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piotr.r - 25-10-2011 Dzięki za info. Już znalazłem. Całkiem fajnie się składa, że niedaleko od Krakowa. --- Edytowany: 2011-10-25 22:19:54 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 Piotrunio Beskid mały, Śląski i Żywiecki są dosyć mocno skomercializowane (wypożyczalnia skuterów śnieżnych na Pilsku) Zaleta lokalizacji jest taka że nawet zimowe mękoły dotrą. A tym co będzie się chciało nic niestoi na przeszkodzie by zrobić dłuższą trasę, spać w namiocie ETC. Jakby nie było są osoby dla których zimowy namiot to HardCore. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 25-10-2011 jak mi się uda pożyczyć znowu namiot, bo nie wiem czy uda mi się kupić do tego czasu to się piszę na ten HardCore ;-) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Piotrunio - 25-10-2011 ~sasq pajak; Jajca sobie robię, wiem gdzie to jest. A na HC też bym się zapisał, ale nie mam maty, ani psiegowora, więc przyjdzie poczekać na pościel w chatce. ;) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 ja napisałem że tylko niektórzy uważają to za hard core... Moja Iza przyjęła to za rzecz całkowicie normalną. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piotr.r - 25-10-2011 Ok, wiem gdzie to jest, gdzie ląduje, a teraz na co mam się przygotować? -PITdoggy- wspomniał o rakietach, sasq o spaniu w namiocie. Nie pytam o sprawy oczywiste takie ja rozmowy polaków do samego rana przy dobrym trunku, to norma, ale raczej o sprawy techniczne. Bo jakby co, to samolot jest najlepszym rozwiązaniem, ale ma swoje ograniczenia. --- Edytowany: 2011-10-26 00:29:27 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - devilll - 25-10-2011 sasq a nie blizej andrychów potrojnej RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 26-10-2011 devilll Pytanie było o większą (niż Andrychów) miejscowość ;-) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ys@ - 26-10-2011 F5 - brakuje jeszcze kilka zdjeć. Halo halo Horusku kiedy będą Twe piekne zdjecia? ------------------------------------------- A Admin zastanawial się skąd mam słonko:) hihihi |