![]() |
XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Wersja do druku +- NGT (https://ngt.pl) +-- Dział: NGT (https://ngt.pl/forum-1.html) +--- Dział: Zloty / spotkania / wydarzenia (https://ngt.pl/forum-4.html) +--- Wątek: XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... (/thread-7621.html) |
RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - akacja - 25-10-2011 bezmiernie.... RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Spineless - 25-10-2011 od razu wszyscy by chcieli wiedzieć co takiego robiliśmy...trochę prywatności ! ;)) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - cantores - 25-10-2011 Normalnie zazdrość... Nie dało się być :(( RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ys@ - 25-10-2011 Pewnie Cantores, ale Spina starczy dla wszystkich :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 25-10-2011 ''Co Sasq robi Spinowi'' - pewnie bada organoleptycznie capogenność jego koszulki ;) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 capogennośc ale tylko w ferlongach na kwadrans do kwadratu Cantores szykuj się na styczeń! RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - massxx - 25-10-2011 Dużo wypiliscie?:) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 wszystko :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 25-10-2011 ... i w dodatku prawie wszystko w piątek :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 25-10-2011 oj tam oj tam RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piotr.r - 25-10-2011 Widzę, świetna zabawa. W styczniu może i ja się skuszę. Tylko datę ustalcie. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 ''ostatni weekend przed feriami czyli 13-15 styczeń'' RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - tytus - 25-10-2011 sasq-u u mnie inny termin wypada ferii. Najlepiej aby to było po mojej kolędzie. Bo jak wypadnie kolęda to nie ma szans żebym wybrał się na zlot. A bardzo chcę. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 25-10-2011 tytus termin ustalono na zlocie. Musi byc przed feriami wszelkiej masci bo sie dzieciarnia zwali w góry. Nie wiem czy bede ale termin taki byc musi. Kombinuj szybką kolędę RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 Ostatni weekend stycznia 2012 jest ISPO w Monachium Tytus załatw kolędę w Beskidzie Niskim i po kłopocie ;-) --- Edytowany: 2011-10-25 15:53:00 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - piotr.r - 25-10-2011 Ok, czyli połowa Stycznia, a miejsce już ustaliliście? No i chyba nowy wątek trza rozpocząć. 8) Mam małą prośbę, mam problem z lokalizowaniem '' Chatki'', google nie chce mi wskazać. Podajcie jakieś większe miejscowości znajdujące się niedaleko ''Chatki''. 8) --- Edytowany: 2011-10-25 17:00:13 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 25-10-2011 Chatka pod Potrójną RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - -PITdoggy- - 25-10-2011 Może czas już rozejrzeć się za rakietami :-> Urlopu w tym roku raczej nie wykorzystam, więc te kilka dni przerzuciłbym na przyszły i byłoby jak znalazł w styczniu. Oby, bo ostatnio plany biorą w łeb. --- Edytowany: 2011-10-25 16:31:00 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - sasq - 25-10-2011 Przy okazji produkcji sałatki do obiadu odkryłem że gdzieś posiałem pikutka Victorinoxa w czarnej skórzanej pochwie. .... plizzzz chelpppp RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ys@ - 25-10-2011 ten co tak pieknie rznął wlasnej roboty wypiekany chlebuś na cieniusie kromeczki, po Twoim angielskim wyjsciu w piatek, zabralismy wszystkie Twoje rzeczy do pokoju nr. 12, ale to bylo z piatku na sobote. Co dalej z nim sie stalo to nie wiem. W sobotę nie byl w moich rekach |