![]() |
XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Wersja do druku +- NGT (https://ngt.pl) +-- Dział: NGT (https://ngt.pl/forum-1.html) +--- Dział: Zloty / spotkania / wydarzenia (https://ngt.pl/forum-4.html) +--- Wątek: XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... (/thread-7621.html) |
XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - bartolini - 02-09-2011 ten nasz beskid mały jest jesienią wspaniały więc przybywaj koleżanko, kolego wychylić browara nie jednego! ________ od admina: UWAGA KOLEJNA ZMIANA MIEJSCA ZLOTU!!!! wiem wiem partyzantka Zmiana miejsca podyktowana jest tym, że w Chatce pod Potrojną jest rajd I roczniaków z Uniwersytetu Ekonomicznego z Krakowa a za ekscesy młodzieży nie bierzemy odpowiedzialnosci :) Nowe 3 miejsce: HALA LIPOWSKA - szczegóły na 3 stronie RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 02-09-2011 Bieg przez góry, Skok przez płot, Każdy pędzi Już na zlot! I nieważne Miejsce jest, Ważne by Się spotkać gdzieś ;) P.S. To jest wersja ocenzurowana ]:-> --- Edytowany: 2011-09-02 13:49:56 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - bartolini - 02-09-2011 Blatio to jest ''ni do rymu, ni do taktu, przybywaj na zlot bratku!'' :) --- Edytowany: 2011-09-02 13:53:05 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - gumibear - 02-09-2011 Zlot nad zloty moi mili, w końcu byście uradzili. Beskid, Gorce czy Pieniny Toż to piekne są krainy! Ruszcie głową, ruszcie tyłki i klepnijcie nam terminy by uwarzyć zacne trunki z letniej pięknej jarzębinki na nic rymy na nic wiersze skoro admin nie rychliwy RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 02-09-2011 Adminie, Adminie, Znów się nam wywiniesz? Na zlot nie chcesz dotrzeć Solo lub samotrzeć? Czy to nie pokusa Spakować Focusa, Plecak na garb wrzucić I na zlot się rzucić? Nigdzie indziej w całym świecie, Wszyscy o tym dobrze wiecie, Nie będzie milej widziany Nasz Admin Kochany! =) i teraz powinno nastąpić: Łubudubu, łubudubu... :P --- Edytowany: 2011-09-02 18:06:16 RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - -PITdoggy- - 02-09-2011 Więc się chętnie też przyłącze, Nie umiem rymować. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - McTofik - 02-09-2011 Blatio gra nam na gitarze idzie mu to całkiem klawo a gdy chwyty pop...li wszyscy biją brawo Pasuje do melodii ''Morskich opowieści'' - najpopularniejszej piosenki górskiej. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - botx - 07-09-2011 Tylko z rejsu po Mazurach wrócę i jak ''rada nadzorcza'' (żonka) da zgodę to się zapiszę :) ------------------------------------------- botx z mazur :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 09-09-2011 Przybywajcie, przybywajcie Długo się nie namyślajcie! RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 09-09-2011 Gdy na zlot nie przywędrujesz, Prędko tego pożałujesz. Wyjdziesz z tego z kwaśną miną, Bo atrakcje Cię ominą. Pakuj więc manele twe i drzyj na zlot eN-Gie-Te! RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - -PITdoggy- - 11-09-2011 Nieco odbiegnę, ale... Z racji tego że muszę wykorzystać zaległy urlop- zapadła szybka decyzja, we wtorek wieczorem wyjeżdżam i od środy jestem w Tatrach. Najprawdopodobniej najpierw Zachodnie. Jagular może pojawi się w czwartek, jeżeli ktoś byłby gdzieś na szlaku- to macie mój numer albo maila, byłoby miło. Planuje 4-5 dni. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - horus - 15-09-2011 To może niech pozostanie pierwsza propozycja terminu 22-23 października bo inaczej znowu powstaną kilkutygodniowe dyskusje typu ''a może inny termin'', ''a mi by pasował inny'' - sam nie wiem czy mi na 100% spasuje - ale kto da radę i będzie miał ochotę - ten się pojawi ------------------------------------------- ... piękny wrzesień w Dolomitach ;-) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - @rek - 20-09-2011 hmmm październik mówicie jak by pogoda pozwoliła można by fajnie winkle pozamykać w beskidzie na moto a wieczorową pora przeprowadzić kilka madrych polaków rozmów w zacnym towarzystwie - no dobra propozycja, przyznam dobra :D RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Magilka - 24-09-2011 gdybym mogła zabrać sie z kimś z W-wy lub okolic, to chętnie przyłączyłabym się, o ile towarzystwo niemłodej kobiety (jak pani Eliza) nie będzie przeszkadzało :) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Blatio - 25-09-2011 Magilka, dopisuj się do listy. Wiek to chyba ostatnie, czym można się przejmować na zlotach NGT-u ;) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ged - 26-09-2011 Magilka, jeżeli nic mi nagle nie wypadnie (a w mojej robocie to się niestety zdarza), to będę jechał samochodem i miejsce na pewno będzie. BTW, ja się do swojego wieku nie poczuwam (i nie pryznaję), a tonsurę to mi halny zafundował. ;) RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - jędruś - 27-09-2011 Mathew - jak mi czas pozwoli to się wybiorę, a wtedy miejsce w aucie będzie. RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Mathew - 27-09-2011 Jak coś czekam niecierpliwie na wpis na forum lub maila. Z góry dzięki. ------------------------------------------- Ed RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - V_N_Cf - 27-09-2011 Hm u mnie zawsze do kiełbasek jakiś cosik był ale za bardzo patentu nie mieliśmy opracowanego a tu taki sprytny wynalazek http://puszczanstwo.blogspot.com/2009/03/ruszt-rakieta.html można było stosować RE:XXIV zlot NGT-HALA LIPOWSKA...było, minęło..... - Ged - 27-09-2011 To może jakąś gruszkówkę z Łącka ze sobą przytaszczę do tych kiełbasek... ;) |