|
2010-01-17 19:47:26
87.251.225.222
Głosów: 0
|

WItajcie, jestem po raz kolejny na forum, tylko że wcześniej czytałem Wasze ciekawe opinie przed wyborem odzieży na wiosenną wyprawę, teraz potrzebuję pomocy i porady. jesienią udało mi się kupić w HiMountain 1) ALPINIST STRETCH JACKET firmy VAUDE (http://www.goryonline.com/ALPINIST_STRETCH_JACKET_firmy_VAUDE,4581,153,0,0,F,news.html) 2) FALCON -Specjalistyczna kurtka przeciwwietrzna firmy HiMountain wykonana z materiału WINDSTOPPER SOFT SHELL. 3) Mudir Specjalistyczne spodnie turystyczno- wspinaczkowe wykonane z nowoczesnego i funkcjonalnego materiału DYNAM Wszystko w rozmiarze XXL NIestety muszę zrezygnować z wyprawy i wszystko sprzedać. POradźcie, gdzie mogęumieścić ogłoszenie? WSzystko jest nóweczka nieużywana Kurtka Vaude i FAlcon jest w kolorze czarnym a spodnie w kolorze gunmetal (najciemniejsze, ponieważ w czarnym nie występuje) Falcon normalnie kosztuje 799,-, Mudiry 319,- Kutka Vauda 1400,- (w promocji, pierwotna cena około 1700,-) obecnie niedostęna: Za całość zapłaciłem ponad 2500 (niestety nie dostałem rabatu przy pierwszym zakupie). Ubrania są nieużywane, nowe jak sklepowe.
------------------------------------------------------- smutny :-(
|