Wybierz kategorie forum:
Strona: | 1 |

[Obuwie] Bergson Chamar

treewood

Administrator treewood
2006-03-10 18:18:21
82.143.153.21 Głosów: 0

Edytuj post  Jeśli uważasz, że post jest wartościowy, zagłosuj na niego  Post do usunięcia!!!

Zachęcamy do dzielenia się opiniami na temat: Bergson Chamar

pajak

2006-04-09 21:24:48
217.153.220.18 Głosów: 0

Edytuj post  Jeśli uważasz, że post jest wartościowy, zagłosuj na niego  Post do usunięcia!!!

Mam pytanko czy czasami nie pomyliłeśsię z nazw membrany?? bo z trego co wiem Bergson nie posiada membran Gore tylko lata na jakiejś dziwnej membrtanie z matplanety Supra tex coś co koło membrany nawet nie stało*pozatym zgadzam się z twoją opinia na temat tych buciorów że są beznadziejne. Sam jestem posiadaczem tej firmy (już niebawem ja opisze) i powiem szczerze że większego gó.... nie widziałem*czasami się zastanawiam z kąd ono sie wzieli*namawiam wszsytkich do niekupyewania produktów tej firmy czego kolwiek bo szkoda kasy*pozdrawiam*

-------------------------------------------------------
pajak

Maximus

2006-06-03 18:07:35
82.143.153.21 Głosów: 0

Hmm, wiesz co, chyba walnałem sie jednak w nazwie. Te buty mają jakąś gównianą membrane, nie pamietam jaką, bo kupowałem je dość dawno. Teraz dzięki Bogu są już na wykończeniu. Jak rozwalą sie do końca kupuje coś lepszego- prawdopodobnie Raichle Axis albo Fusion. Cena praktycznie jest taka sama (droższe do Bergsona o 30 zł) a nieporównywalnie lepsze.

~marika

2009-01-20 07:53:00
156.17.201.22 Głosów: 0

Jeśli uważasz, że post jest wartościowy, zagłosuj na niego  Post do usunięcia!!!

2009-01-16 22:53
ana_bella@autograf.pl

reklamacja butów tej firmy jest z góry skazana na porażkę:( moje buty mialy kontakt z deszczem i skora na calych przodach ulegla odbarwieniu. dodam ze mialam je wtedy moze trzeci lub czwarty raz na nogach i wiecej juz nie założlam. reklamacja zostala oddalona ze wzgledu na fakt ze odbarwienie skory wierchniej nie kwalifikuje sie do reklamowania produktu...zresztą co się kwalifikuje....z tego co napisalai to nic tylko to ze gdybym dostala buty plastikowe zamiast skorzanych...kpina

-------------------------------------------------------
przeniesione z pola recenzja
Strona: | 1 |
Odpowiedź
Nick ~ Zaloguj się »
Treść
Podpis
Wpisz tekst do prawego pola: 17e62 - zabezpieczenie przed SPAMEM
0.078952