chyba Lanselota:)))-zreszta pawel wygladal lepiej przez moj garnuszek do zupek chinskich takze nie fikaj bo agresywny bede:))) to daj wieczorkiem wtedy co i jak na gg ale odbiore dopiero jutro bo na treningu bede a u sibie netu nie mam.a wlasnie zapomnialem Wam powiedziec, ze we wtorek bede na pare godz we Wrocku ale juz wiesz sluzbowo:)))
hejka! Walter puść mi maila na skrzynkę, oki? a jak drużyna przeżyła zgrupowanie? no w każdym badź razie wielkie podziękowania dla Kosmosa! kto oprócz Waltera foty strzelał?
------------------------------------------------------- ...nie ma to jak udany debiut...
ja w rozjazdach bo musiałem służbowo 2 dni odbyć;) ale dochodzę do siebie:) ciekawe kiedy zrzucą cosik ze zlotu(?). Chróściel chłopaku widze że nic się nie zmieniłeś i dalej cwaniakujesz ha ha:)))
------------------------------------------------------- ...bo zupa była za słona...
kurde raczje z rzadka bo nie mam u siebie netu:// pawel zyje-odzywal sie ale mial jakis taki dziwny przepity glos:))) da rade chlopak!!! jakby co to pisz na emila pozdrowka